Понеделник-Неделя: 09:00 -19:30ч.

София, ул. "Кукуш" №1

Турбо сервиз Профит
 Игра Baccarat- правила и стратегии за начинаещи

Игра Baccarat- правила и стратегии за начинаещи

 Казината по цял свят са сред най-популярните заведения за хазарт и привличат милиони посетители, които искат да опитат късмета си и да се забавляват. Те предлагат голямо разнообразие от хазартни игри и всеки играч има възможността да прецени коя е най-добрата според собствените му предпочитания. Една от игрите, която се радва на голям интерес както във физическите, така и в онлайн казината, като например BetMarket казино, е играта Бакара.

 

Какво всъщност представлява играта Бакара (Baccarat)

 

Това е една доста интересна и забавна игра, която се радва на голяма популярност в света и се играе в Европа от около 15-ти век. Бакара може да бъде изиграна успешно от всеки, тъй като не са необходими кой знае какви знания. Участниците обикновено са 14, като 13-тото място стои незапълнено, поради суеверието за лошия късмет на това число. При тази игра на маса се използват шест или осем тестета, като всяко едно от тях съдържа по 52 карти. Максимумът точки, който може да се събере, е девет и всеки участник, със стойност близка до тази, е победител.

 

Правила на играта

 

Играчите, дори и начинаещи, могат бързо да запомнят правилата на тази игра, защото те са лесни за запомняне. В нея се конкурират две страни – едната на банкера, а другата на играча. При Бакара преди всяко раздаване се поставя залог, като всеки участник има право на три вида залог – за играча, за банкера и равна ръка. Играта започва когато всяка страна получи по две карти от първото раздаване. От значение са само числовите стойности на всяка карта, като не се вземат под внимание цветовете им. За да се определят победителите картите се поставят върху масата с лице нагоре и се сумират стойностите им.

Ако в ръцете си играчите имат карти от 2 до 9 се вземат съответстващия брой точки, като най-слабите карти, равняващи се на 1 точка са Асата, а десетка, вале, дама и поп са 0 точки. Когато сборът от картите в ръцете на играчите е 10 или повече точки, като например 5+8=13, то тогава от тази сума се изважда 10 и се получава реалната стойност, в случая това е 3.

Когато феновете на играта имат най-висока ръка с 9 точки или с близки стойности като 8 точки, то тогава победата се приема за „чиста“. Когато резултата  е 6 или 7, играчът или банката се налага да пасуват, a при сбор от 0 до 5 се тегли трета карта и е добре да се има предвид, че дилърът също може да се възползва от това. За печеливш се приема този играч, който е познал правилно резултата от раздаването и получи карти със стойност близка до 9.

 

Стратегии на играта Бакара

 

Когато се отнася за играта Бакара няма конкретни трикове, които могат да гарантират 100%  печалба. При нея има неочаквана развръзка и феновете могат да се доверят на късмета и интуицията си. Това, което играчите би било добре да направят, е да се опитат да разберат коя от двете страни – играчът или банкерът, е с по-големи шансове за печалба. Разбира се съществува и залог за равенство, но той се случва рядко.

И все пак е добре играчите да имат някакъв план, който да следват, за да увеличат шансовете си за успех.

Докато любителите навлязат в играта е добре да се доверят на стратегия, представляваща 1-3-2-6 система на залагане. При нея в началото се залага само една част от сумата и при печалба към получената сума може да се добави още един път спечеленото, което се равнява на 3 пъти от първоначалния залог. При втория залог с три части от определената сума за игра също може да има печалба, която отново да се удвои и така играчът ще разполага с 6 пъти начална сума. В третия залог 4 части от последно спечелената сума е желателно да се оставят и само 2 части да се заложат. С повече късмет в играта може да се спечели отново и така в четвъртия залог играчът ще може да заложи 6 части от общата му сума, като отново 2 части е добре да се оставят настрани. По този начин при загуба той никога няма да бъде губещ, защото винаги ще има 2 заделени части.

Познати са стратегии за Бакара, които са разработени от известни играчи и на които могат да се доверят любителите на играта. Най-известната от тях е Системата на Мартингейл, при която след всяка загуба е хубаво да се удвоява залога. За играчите, които не искат да рискуват голяма сума пари, е подходяща стратегията на Фибоначи. Тя се използва в онлайн казината за превъртане на бонуси. При тази система всяко следващо число е сбор от предходните две, като броенето започва от 1, а залогът се увеличава с една стъпка след всяка загуба, а след всяка печалба се намалява с 2 стъпки.

Приятна и лесна система за играчите по цял свят е Системата на Лабушер. Философията, която използва е подобна на стратегията на Фибоначи, като при загуба се добавя 1 число, а при печалба се зачеркват направо 2. По този начин играчът има възможност да достигне до по бърз край на играта и следователно и печалба.

 

 

Заключение

 

Ако сте от играчите, търсещи разнообразие, забавление и тръпка в хазартните игри може да се доверите на Бакара. Това е уникална игра на маса с карти, която предоставя възможност за солидни печалби и минимален риск от загуба. Тя е предпочитана игра на феновете по цял свят благодарение на нейните лесни правила и динамичност.

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *